Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. januar 2005 kl 20.25 Den store klassefesten

Statsråder i saksa

Dan Børge Akerø har invitert Erna Solberg og Dagfinn Høybråten til duell i Den store klassefesten. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Dan Børge Akerø har invitert Erna Solberg og Dagfinn Høybråten til duell i Den store klassefesten. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Ble statsråd Dagfinn Høybråten født med dress og slips? Og drømmer Erna Solberg om å bli statsminister? Dette og mer til får seerne svar på når Dan Børge Akerø kaller inn til duell i Den store klassefesten.

Høybråten har med seg sin klasse fra Kristelig Gymnasium i Oslo og Erna Solberg stiller med klassekameratene sine fra Bergen. Politikerne blir i kveld satt på harde kunnskapsprøver, og det skal bli spennende å se hvem som husker mest fra ungdomstiden sin.

Store overraskelser
Programmet kan by på en rekke avsløringer. Solberg innrømmer noe beskjemmet at hun ble tatt i røyking, mens Dagfinn Høybråten viser seg å være litt av en teatermann. Han står nemlig ofte for underholdningen på partifester! Vi får se ham i fri dressur i rollen som en kjent og kjær figur.

Løgn og bedrag?
Dan Børge Akerø lar ikke sjansen gå fra seg til å få fram den absolutte sannhet fra politikerne, og utsetter dem for en løgndetektortest. Bård Tufte Johansen fra Team Antonsen utfører testen og stiller meget skarpe og overraskende spørsmål.

Så får vi se om politikerne er fulle av løgn eller våger å fortelle sannheten!

Den store klassefesten
Ni lørdager fram mot påske inviterer Dan Børge Akerø seerne og tidligere klassekamerater til Den store klassefesten. Hver lørdag tar to kjendiser, politikere eller kjente idrettsutøvere med seg klassen sin fra barne- eller ungdomstida i studio.

Den store klassefesten fikk Gullrute-prisen for beste underholdningsprogram i 2002, og som vanlig kan programleder Dan Børge Akerø by på spennende oppgaver, utfordringer og overraskelser i studio for de to gjestene og klassekameratene deres.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64