Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 31. januar 1999 kl 20.15 Offshore

Offshore (ttv)

NRK1 Søndag 31. januar kl 20.15
Offshore (69)

Marerittet fortsetter for Jonny
Jonny blir etter hvert så plaget av Haralds hentydninger at han også klarer å bli uvenner med Mette. Hun vet snart ikke hva hun skal tro, for Jonny har begynt å oppføre seg på en måte som stemmer mer og mer med Haralds beskyldninger.
Til slutt ser Torbjørn seg nødt til å ta en svært alvorlig samtale med Jonny. Fortsatt er det ingen som vet at det var Harald som kastet tønnene med boreslam over bord. Det er en opplysning som unektelig ville ha satt det hele i et annet lys!
For Berit nærmer dagen seg da hun skal gjennom praksisen på sikkerhetskurset. På grunn av vannskrekken sin er hun livredd, og Frank forsøker å berolige henne, men uten særlig hell. Og mens foreldrene er opptatt av kurset, møter Synne Tor-Arne og blir mer og mer betatt.
I administrasjonen til NorWestOil diskuterer Nina Martens og Inger Porsum hva de skal gjøre med Hroar Torgersen. Han har verken arbeidsoppgaver eller makt lenger, og nå har han bestemt seg for ikke å gå på jobb før han får noe å gjøre. Heller ikke datteren Susanne har noen lykke i forretningslivet for tiden. Hun begynner å oppføre seg så rart at til og med André blir bekymret, til tross for at han har brutt all kontakt med henne.

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. Serien også blitt godt mottatt av kritikerne og er solgt til svensk og dansk fjernsyn. I august i fjor ble \"Offshore\" tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn, og nylig ble den kåret til beste tv-serie 1998 av Programbladets lesere.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
I noen av rollene: Finn Schau, Mia Gundersen, Kalle Øby, Helga Mjeldheim, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Frank Krog, Rut Tellefsen, Anders Dahlberg, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Jarl Goli, Martine Karlsen, Kristoffer Joner, Stine H Varvin og Christoffer Staib.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 20.15
Reprise onsdag kl 23.15

Bilde
Torbjørn (Kalle Øby) ser seg nødt til å ta en alvorlig samtale med Jonny (Frank Krog).
(NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert dramaserie
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Manusforfatter ep. 67 - 69: Peder Udnæs
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Regi ep. 67 - 69: Eli Skolmen Ryg
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51