Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. januar 2012 kl 22.00 Broen

Morderen jobber ikke alene


I denne femte episoden følger vi Martin og Saga i jakten på massemorderen. Det skjer en rekke hendelser som viser at han ikke er alene om ugjerningene. Men hvilken rolle spiller hjelperne i det onde spillet hans?

Samtidig som Malmø- og Københavnpolitiet har fanget en person de tror er morderens medsammensvorne, leter de intenst etter en jente som er identifisert i nærheten av leiligheten hans. Anja har rømt hjemmefra og kan sitte på opplysninger de trenger for å fakke ugjerningsmannen. Det gjelder bare å finne henne før han finner henne selv.

Samtidig har Martin problemer med å takle problemer både hjemme og på jobben, samtidig som han får uventet oppmerksomhet fra en kvinne som er sentral i etterforskningen.
Hvilke konsekvenser dette får vil vise seg.

Om serien
En person blir funnet drept på Øresundsbroen - midt på grensen mellom Sverige og Danmark. Politietterforskerne Saga Norén fra Malmö og Martin Rohde fra København blir tvunget til å samarbeide om en særdeles grotesk drapssak. Liket er delt i to, og de to kroppsdelene er plassert sammen midt på grensen mellom de to landene.

Martin Rohde har sitt å stri med på hjemmefronten, mens Saga Norén på sin side viser seg å ha en svært original væremåte. Mens de prøver å finne en måte å jobbe sammen på, kommer det for en dag at morderen holder etterforskningsgruppa under tett overvåkning. Det ser ut til å bli en lang vinter.


Dansk – svensk krimserie fra 2011
Produsert av Nimbus film
Med: Sofia Helin (Saga Norén), Kim Bodnia (Martin Rohde) m.fl.
Pressekontakt: Sarah Jordanson Fauske tlf: 415 06 747/ 23044064
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900