Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. juli 2000 kl 21.10 Landsbylegane

Landsbylegane (t)


NRK1 lørdag 22. juli kl 21.10
Landsbylegane (5:14)

Ericas mareritt

I kveldens episode av \"Landsbylegane\" blir dr. Erica Matthews offer for en hatkampanje. Årsaken er at hun vitner mot en vel ansett Cardale- borger som er tiltalt for å ha misbrukt sin stesønn seksuelt.

Erica havner i en personlig og profesjonell krise da hun blir utsatt for både trusler og vandalisme, sviktet av pasientene og utstøtt av lokalbefolkningen.

Sjokkert over reaksjonen på sin opptreden i retten, begynner Erica å lure på om hun for raskt godtok det antatte offerets versjon av saken. Problemene blir ikke mindre etter en krangel med Joanne Pearson (Joy Brook) som er den administrative lederen av legesenteret The Beeches. Erica havner også i en heftig diskusjon med moren til en 15-årig jente som hun har gitt p-piller til.

Mens Andrew er i Liverpool for å ta seg av sin svært syke mor, kommer dr. Nick Goodson (Thomas Lockyer) inn som vikar. Nick forteller at han ble tvunget til å gi opp sin tidligere legepraksis for å bruke all sin tid på å pleie sin dødssyke kone.

Om serien
14 nye episoder i den populære britiske dramaserien \"Landsbylegane\" sendes på lørdager i NRK1 i sommer. Vi skal tilbake til legepraksisen The Beeches i Cardale hvor de tre legene David Shearer (Adrian Lukis), Andrew Attwood (Gary Mavers) og Erica Matthews (Saskia Wickham) jobber tett sammen. Andrew og Erica klarer ikke lenger og skjule at de er svært tiltrukket av hverandre. Kjærlighetsforholdet mellom de to kollegene får også konsekvenser for jobben de skal gjøre på legesenteret. I serien møter vi dessuten Davids kone Clare (Fiona Gillies). Etter hvert blir vi også kjent med Norman Shorthose (Clive Swift) som åpner et apotek i Cardale. \"Landsbylegane\" gir dessuten et godt innblikk i livet til innbyggerne i småbyen Cardale.

NRK1 lørdag kl 21.10

Bilde
Erica (Saskia Wickham) kunne hatt behov for Andrews (Gary Mavers) støtte nå, men han er i Liverpool for å besøke sin kreftsyke mor.

Britisk dramaserie
Originaltittel: Peak Practice
I rollene: Gary Mavers, Saskia Wickham, Adrian Lukis, Fiona Gillies, Clive Swift

Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41