Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 13. januar 1999 kl 20.00 Filter classic: - til glede for nye seere

Filter classic: - til glede for nye seer

NRK2 onsdag 13. januar kl 20.00
Filter classic: - Til glede for nye seere

Siste tilbakeblikk på høydepunktene
Alle de åtte programlederne i U: Filter møtes igjen i kveld og presenterer høydepunkter fra sendingene det siste halvannet året. I denne femte og siste utgaven av Filter Classic får vi blant annet høre om Christer som trodde at han hadde så stor mage at kjæresten ville gjøre det slutt med ham.

Derfor startet han dagen med 500 sit ups, og gikk sulten i et halvt år. Så forsvant kjæresten.
Nå har Christer oppsøkt gamlekjæresten for å finne ut hvorfor hun forsvant da magen hans endelig ble hard og flat. Og vil hun bli sammen med ham igjen nå som magen hans ikke lenger er så helt flat?

Thomas har hatt en del traumatiske opplevelser gjennom barndommen på grunn av en alltid tilstedeværende fare; storebror. Thomas gjør noen undersøkelser og finner ut at det er flere som deler hans skjebne. Han prøver å ta et oppgjør med broren, som selvfølgelig ser alt fra en annen side.

Kim gjør innbrudd i huset til en venn. På grunn av en misforståelse kommer politiet og arresterer Kim. En journalist fra VG dukker også opp. Etterpå kunne Kim lese om seg selv i avisen.

Mari må til Stockholm for å utføre et oppdrag hun ikke har økonomisk grunnlag for. Men Mari gir seg aldri før hun har fått det som hun vil, så ved hjelp av kreative løsninger prøver hun å få oppdraget i boks.

Lasse er glad i naturen, og mange av hans forbilder er mennesker som har kjempet en kamp mot naturens krefter, og vunnet. Nå vil Lasse vise hva han selv er god for. Han tar med seg tre gode venner og drar til en øde strand hvor de må klare seg helt på egen hånd...
NRK2 onsdag kl 20.00
Reprise NRK1 19.1. kl 15.30

Egenprodusert fra NRK2
For mer informasjon: Synne Kjelstad, tlf. 23048123
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123