Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 13. mars 2009 kl 19.55 Showbiz: Elever mot lærere på Bjørnholt skole

Elever mot lærere

Bjørnholts elever: Amalie Barsø Haslund (f.v.), Peter Ramthun, Fredrik Siegel Sjølund, Sindre Høiby og Marie Groth. (Foto: Sigurd Fandango)
Bjørnholts elever: Amalie Barsø Haslund (f.v.), Peter Ramthun, Fredrik Siegel Sjølund, Sindre Høiby og Marie Groth. (Foto: Sigurd Fandango)
Lærerne på Bjørnholt skole i Oslo får litt å bryne seg på når de møter sine egne elever i Showbiz-duell i kveldens utgave av sang- og show-programmet.

Det er ikke hver dag lærerne og elever konkurrerer mot hverandre. Det blir stor stemning når lærerne konkurrerer mot elvene ved Bjørnholt skole på scenen i Chateau Neuf i Oslo.

Om programmet
NRK har igjen tatt på seg oppdraget med å riste liv i folks popstjernedrømmer. I åtte programmer besøker Jonna Støme og Klaus Sonstad hver sine arbeidsplasser på jakt etter sangtalenter. På hver arbeidsplass plukkes fem deltagere ut til å representere sin bedrift.

Duell i Chateau Neuf
I løpet av svært begrenset tid vil "bedriftslagene" drilles i sang og koreografi av profesjonelle veiledere. Etter to dager med trening er lagene klare til å levere et spektakulært og gnistrende sceneshow foran tusen mennesker i Chateau Neuf og flere hundre tusen TV-seere. Det beste laget i hvert program går videre til finalen.

I Showbiz er det også beinhard konkurranse mellom programlederne, som engasjerer seg for å vinne frem med sitt lag. Hvem klarer å sette sammen det flinkeste laget?

Blod, svette og tårer
Hvem går til finalen? Søtsakeleverandøren eller tannlegene? Lærere eller elever? NRK eller TV2? På Showbiz får du se både hysterisk morsomme situasjoner, følelsesladde øyeblikk og en god dose blod, svette og tårer.

I det niende programmet, som sendes 8. mai, er klart for finale. Da kjemper de åtte bedriftene som har vunnet sine dueller om pokalen og den gjeve tittelen "Vinner av Showbiz 2009."

Program 1: TV 2 - NRK
Program 2: Bjørnholt elever - Bjørnholt lærere
program 3: Oslo Kretsfengsel - Radisson SAS Plaza Hotel
program 4: Nortura (tidligere Gilde) - Veterinærhøgskole
Program 5: Det odontologiske fakultet (tannlegehøyskolen) – Kraft Foods Norge (Freia)
Program 6: NSB – Ruter (tidligere Oslo Sporveier)
Program 7: Den Norske Opera & Ballett - Nidaros domkirke
Program 8: Nordea - Aftenposten
Program 9: Finale

Vårens runde er den andre i denne programserien. Første sesong med Showbiz ble sendt i fjor vinter, da med Christine Koth og Klaus Sonstad som programledere.

NRK Underholdning (2009)
Prosjektleder: Stig Karlsen, tlf. 922 07 606
Programledere: Jonna Støme og Klaus Sonstad
Pressekontakt: Karoline Berg, tlf. 901 08 954/ 23 04 94 86
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no