Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 20. september 2001 kl 22.00 På Jamies kjøkken

Favorittmat på menyen

Den populære, britiske tv-kokken Jamie Oliver har ledet mange matglade NRK2-seere til kjøkkenbenken for å eksperimentere med upretensiøse retter. (Foto: BBC
Den populære, britiske tv-kokken Jamie Oliver har ledet mange matglade NRK2-seere til kjøkkenbenken for å eksperimentere med upretensiøse retter. (Foto: BBC
Den populære, britiske tv-kokken Jamie Oliver har ledet mange matglade NRK-seere til kjøkkenbenken for å eksperimentere med upretensiøse retter. Han elsker å kombinere et hektisk sosialt liv med å skape velsmakende, men enkle retter.

Jamie har fri fra jobben og skal tilbringe en perfekt dag sammen med gutta og kjæresten. Han benytter anledningen til å nyte sin favorittmat: Fylte chili, aubergine-salat, carpaccio, thai-inspirert nudelsalat og vaniljeis med sjokoladedryss.

Om serien
NRK viser den populære og sjarmerende tv-kokken Jamie Olivers kritikerroste og prisbelønte matprogrammer i reprise. I en smakfull serie i 11 deler følger vi 24 år gamle Jamie når han lager mat for venner, familie og kolleger. Fra sin leilighet på Londons østkant tilbereder han med stor entusiasme og humor herlige, enkle retter, uten tidkrevende forberedelser og kulinarisk fagspråk. Han viser at det å spise hjemme kan være en opplevelse med maksimum av smak og minimum av anstrengelse.

Britisk matserie i seks deler fra BBC Worldwide
Originaltittel: The Naked Chef
Kokk og programleder Jamie Oliver
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53

Bilde
Den populære, britiske tv-kokken Jamie Oliver har ledet mange matglade NRK2-seere til kjøkkenbenken for å eksperimentere med upretensiøse retter. (Foto: BBC Worldwide).