Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 18. januar 2004 kl 17.30 Møte i Johanneskirken i Bergen

Med tilgivelse som tema

Forsamlingsleder Eivind Sætre (NRK-foto)
Forsamlingsleder Eivind Sætre (NRK-foto)
Fire søndager denne sesongen får vi delta på Norsk Luthersk Misjonssamband – Salem møter, som finner sted i Johanneskirken i Bergen. I ettermiddag er det familiemøte.

Dagens tema er tilgivelse - Bibelen kaller det nåde. Andakten er ved forsamlingsleder Eivind Sætre, og dagens tekst er Joh 4, 4 - 15. En sanggruppe sammen med musikere fra Salem står for de musikalske innslagene.

Søndag 25. januar overfører NRK1 medmenneskemøte, mens det 15. og 22. februar blir ungdomsmøter.

Stort engasjement
- Stort engasjement og aktivt ungdomsarbeid er viktig i Salem, forteller forsamlingsleder Eivind Sætre. Hver søndag arrangeres det møter i Salems eget forsamlingslokale i Bergen. I tillegg er det undervisning annenhver torsdag og tenåringsmøter hver fredag.

Om Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM)
NLM er en misjonsorganisasjon innen Den Norske Kirke. Organisasjonen driver et utstrakt arbeid i 12 land i Afrika, Sør-Amerika og Asia. I tillegg til misjonsarbeid blir det brukt mye ressurser innen helse, sykehus, landbruk, bygdeutvikling, skole, undervisning, litteratur og mediaarbeid. Både på misjonsfeltene og i Norge satses det på media, (Norea, lokalradio og -tv) bok og musikkforlag. Det er til enhver tid ca 200 misjonærer og fagpersonell ute på misjonsfeltene foruten flere tusen lokale medarbeidere.

I Norge har misjonssambandet vel 3000 lag og foreninger hvor ca. 1000 er innenfor barn og ungdomsarbeid. Det drives 22 skoler, særlig videregående. Det er også mediehøyskole, misjonshøyskole, bibelskolen med mer.

Religiøst program fra NRK/Hordaland
Produksjonsleder Gunn Aasen
Pressekontakt Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 53