Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 23. mars 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Sullys karriere på spill

Politimannen Sully (Skip Sudduth) i „Den tredje vakten
Politimannen Sully (Skip Sudduth) i „Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Russeren Fyodor Chevchenko og hans New York-baserte mafia er mer enn hva politimannen Sully kan hamle opp med. Politikvinnen Yokas innser at hun har mistet kontakten med tenåringsdatteren Emily.

Den russiske immigrantkvinnen Tatiania, gift med politimannen Sully, er blitt myrdet i konfrontasjonen mellom den russiske mafiaen og New York-politiet. Med Tatiania som lokkemiddel skulle mafialederen Chevchenko settes i en felle, men planen mislyktes – med det verst tenkelige utfall som resultat.

Jakten på den russiske mafiaen fortsetter, men Sully er brakt ut av balanse. I lengden kan han bli en hemsko for politiet.

Gode råd dyre
Politikvinnen Yokas har problemer med familien. Hun opplever at tenåringsdatteren vil skjære over alle bånd. Mor og datter er i ferd med å miste kontakten. Yokas forstår at hun må finne på noe for å nå fram til barnet sitt.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Judgement Day, part II"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer på NBCs sider 
  • Diverse