Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 29. august 2002 kl 20.25 Millionloddet

Graham skaper problemer

Alison (Amanda Redman) og Graham (Ray Stevenson) har flyttet sammen (Foto: ITV
Alison (Amanda Redman) og Graham (Ray Stevenson) har flyttet sammen (Foto: ITV
Graham har flyttet inn sammen med Alison, men ikke alle beboerne ser på det som noe positivt. Charlotte tåler ham ikke, og den første dagen på hennes nye skole blir hun borte.

Både Alison og David blir fortvilet, men heldigvis oppdager de etter hvert at Charlotte har slått leir utenfor deres gamle hus. Hun bønnfaller moren om at hun må kaste ut Graham, og Alison befinner seg dermed i et kraftig dilemma. Skal hun gi fra seg Graham og kjærligheten til fordel for barna?

Alison har akkurat bestemt seg da Grahams kone, Helen, dukker opp. Hun er rasende og påstår at hun ikke visste noe om at Graham har et forhold til Alison. Dette er stikk i strid med det Graham hele tiden har fortalt Alison!

Samtidig har Pauline oppdaget at over en kvart million er borte fra Alisons fond, og til alles store sjokk blir Pauline selv mistenkt for svindelen.

Om serien
I forrige runde av ”Millionloddet” vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og hun startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Alisons ektemann hadde også hemmeligheter, om enn av en annen karakter. Han hadde nemlig en affære med sin sekretær Elaine, noe Alison var helt uvitende om.

Når vi nå møter familien igjen, er alle hemmelighetene avslørt. Alison har fortalt om gevinsten, og David har gjort det slutt med Elaine. Sammen med sine døtre har de flyttet til en svær villa, hvor de er blitt vant til livet som millionærer. Det hersker likevel ingen tvil om at det er trøbbel i paradiset…

Britisk serie fra YTV
Originaltittel: At Home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davison, Sarah Smart, Sarah Churm, Keeley Fawcett, Lynda Bellingham og Sylvia Syms.
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10