Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 21. september 2002 kl 20.25 Tore på sporet

På leting etter far

Susanne Karlsen blir med Tore Strømøy på en reise til Polen i kveldens utgave av
Susanne Karlsen blir med Tore Strømøy på en reise til Polen i kveldens utgave av "Tore på sporet". Målet er å finne Susannes pappa, musikeren Jan Zielinski.
Vennskap over landegrenser, lengsel etter en pappa og en turbulent missekåring! Dette er overskriftene når Tore Strømøy i kveld nok en gang ønsker velkommen til nye spennende historier fra virkeligheten.

I høstens andre ”Tore på sporet”-program får du bli med når 21 år gamle Susanne Karlsen fra Skjervøy drar til Polen for å finne sin far. En far hun ikke har sett siden jula 1983. Den gang var Susanne bare 2 år. Faren var musiker og spilte i den polske popgruppa Bolter og møtte Susannes mor under en turne i Nord Norge. Gjennom hele oppveksten har Susanne drømt om hvordan dette møtet vil bli. Om drømmene blir oppfylt får du se i kveld.

Brevveksling, miss Norge og Åge Aleksandersen
Du får også møte 83 år gamle Signe Røe fra Skien, en kvinne med et stort hjerte. Når noen trenger hjelp, stiller Signe alltid opp. Hun passer barn, hjelper syke og tar seg av innvandrerkvinner. I tillegg har hun i mange år brevvekslet med en ung mann i Ghana. I kveld får du se hvor mye et lite brev kan føre til.

I 1978 vant en kvinne ved navn Eva Fjelstad miss Norge-uttakningen i Trondheim. Men da konferansier Andreas Diesen skulle utrope vinneren, startet spetakkelet. Den nykårede missen tok et kraftig oppgjør med hele konkurransen og laget et rabalder uten like. Uten å vite det hadde juryen kåret et medlem av kvinnefronten til Trøndelags vakreste! I kveld møtes missen og konferansieren for første gang siden kåringen.

Åge Aleksandersen er selvsagt også på plass med en rykende fersk sang, og forteller hvordan han har taklet å være et forbilde.

NRK Trøndelag
Programleder: Tore på sporet
Prosjektleder: Henning Skjæret, mobil 95031931
Pressekontakt: Erik Bull,mobil 99599760