Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 15. juni 2004 kl 20.25 Kalde føtter

Gledelig gjensyn

Vennegjengen med varierende grad av
Vennegjengen med varierende grad av "Kalde føtter" er tilbake på skjermen. (Foto: Granada)
Seerne kan glede seg til en sommer med den populære gjengen i "Kalde føtter". Det blir nemlig gjensyn med den britiske serien som gir en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser.

I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Parene består av Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) og Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst).

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

I sommer sender NRK2 i reprise sesong 3, 4 og 5, og det blir to episoder hver tirsdag.

Første episode
I kveldens episode får Adam og Jenny nok av husgjesten sin, Pete, så han må finne seg et nytt sted å bo. Løsningen blir å flytte inn igjen hos Jenny, men denne gang kun som leietaker.

Pete bærer på et hemmelig håp om at han og Jenny kanskje kan gjenforenes, men det håpet blir ettertrykkelig knust da Jenny møter en barsk millionær på fest hos Karen og David.

Karen og Davids eldste sønn Josh har problemer med å akseptere de nyfødte tvillingsøsknene sine. Derfor går Rachel og Adam med på å passe Josh en stund. De koser seg slik med å ha et barn i huset at det setter dem på tanker om å starte sin egen familie.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen og David Nicholls
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 72 36