Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 29. juni 2005 kl 22.10 Livet begynner

Familien samles i krisen


Becca har tatt en overdose, og Maggie har ett brennende spørsmål: Hvorfor? Hun gjør noe helt utilgivelig – hun leser datterens dagbok, og blir tatt på fersken. Forholdet mellom mor og datter er på frysepunktet.

På skolen blir Paul angrepet av en foreldrerepresentant som mener at forholdet hans med Maggie går ut over lærerevnene hans, og truer med å gå til pressen. Dette leder i sin tur til Pauls ekskone, Paulas ankomst. Hun ble oppringt av sønnen Simon som advarte om mulige presseoppslag. Denne nye kontakten mellom Paul og ekskonen gjør Maggie urolig, men selv har hun kommet nærmere Phil i forbindelse med datterens overdose.

På reisebyrået blir Genevieve månedens selger, og vinner en ferie for fire til Lanzarote. Hun gir imidlertid ferien til Maggie, og nå blir spørsmålet hvem Maggie vil ta med seg …

Om serien
Caroline Quentin spiller nå som før den fraskilte, enslige moren Maggie Thornhill. I forrige sesong opplevde hun å blir forlatt av sin mann, og hun ble sittende igjen alene med to barn. Denne gangen ser livet lysere ut for Maggie. Hun blir forfremmet på jobben, og kjærlighetslivet hennes blomstrer.

Til gjengjeld ser det mørkt ut for hennes fraskilte ektemann Phil (Alexander Armstrong). Han når bunnen, og har etter hvert verken jobb eller hjem.

Første sesong av "Livet begynner" hadde mer enn 10 millioner seere på britisk tv, og var det mest sette programmet de seks første månedene i 2004. Serien vant en rekke priser.

Britisk drama (2004)
Produsert av Granada Television
Originaltittel: "Life begins, series 2"
Med Caroline Quentin, Alexander Armstrong, Danny Webb, Michelle Holmes, Ace Ryan, Sally Dexter
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78