Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 28. april 2003 kl 19.30 Jobbfeber

Dra til sjøs!

Thomas Aune og Heidi Lundbakk er programledere for
Thomas Aune og Heidi Lundbakk er programledere for "Jobbfeber". (NRK-foto: Ole Kaland)
Fiskeindustrien står for Norges nest største eksportartikkel, og regnes som en av landets viktigste næringer i fremtiden. Dermed ser havet ut til å være et godt valg dersom du vil ha en jobb som er trygg, men også spennende.

I kveld ser programlederne Heidi Lundbakk og Thomas Aune nærmere på yrker som har med havet å gjøre, og møter mange unge mennesker som jobber i fiskeindustrien. Blant annet skal vi bli kjent med en veterinær, en jente som er fisker med egen båt, forskere som vil finne ut hvordan man best kan oppdrette torsk, og markedsførere som er oftere i Japan og Norge enn i Oslo.

Om "Jobbfeber"
Tør å tenke utradisjonelt - selv om moren din er lege, må ikke du nødvendigvis bli det samme! Dette er oppfordringen programlederne Thomas Aune og Heidi Lundbakk gir alle ungdommer i "Jobbfeber". Det finnes hundrevis av spennende jobber, og gjennom sju programmer presenteres både velkjente og mer ukjente yrker.

"Jobbfeber" retter seg mot ungdom mellom 13 og 20 år.

Nettsatsing
"Jobbfeber" følges opp på internettsiden www.jobbfeber.no. Her kan du selv finne alle detaljer om yrkene som presenteres i tv-serien, i tillegg til informasjon om over 600 andre yrker.

Dessuten inneholder sidene stoff om arbeidsforhold, inntekt, studiesteder, fremtidsutsikter og tips om hvor du kan hente enda mer informasjon. Du kan også laste ned og se tv-serien om igjen.

Samproduksjon med Laterna Magica
Programledere: Thomas Aune og Heidi Lundbakk
Producer: Henrik Roaldsnes
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96


LENKER
  • www.jobbfeber.no