Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. april 2002 kl 21.20 Med hjartet på rette staden

Kjemper for gården

Konstabel Mike Bradley (Jason Durr) aner ugler i mosen. (Foto: Yorkshire Television)
Konstabel Mike Bradley (Jason Durr) aner ugler i mosen. (Foto: Yorkshire Television)
Når broren hennes dør, nekter en eldre kvinne å flytte fra gården hun har bodd på hele sitt liv. Dette fører til temperamentsfulle konflikter med brorens stesønn som skal arve gården. Stesønnen har retten på sin side, men politikonstabel Mike Bradley aner ugler i mosen.

Rasende over å måtte forlate gården truer Peggy Tatton stesønnen John Fraser med en hagle. Etter at hun i tillegg truer med å sette fyr på hele gården, nytter det ikke med advokathjelp, og Craddock bestemmer at Peggy skal holdes på politikammeret mens stesønnen auksjonerer bort gården.

Mike overhører en samtale mellom John Fraser og en mann ved navn Stan Fraser, og blir mistenksom. Han bestemmer seg for å finne ut hvem Stan Fraser er, og får hjelp av Peggys advokat til å undersøke saken nærmere. Kanskje John Fraser ikke er den rettmessige arvingen til gården allikevel?

Om serien
Den britiske serien ”Med hjartet på rette staden” (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen var lenge Nick Rowan (Nick Berry), som fikk en stilling i det kanadiske ridende politi og emigrerte med sin familie. Plassen som betjent etter Nick er overtatt av Mike Bradley (Jason Durr).

“Med hjartet på rette staden” er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 8)
I rollene: Bl.a. Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Konstabel Mike Bradley (Jason Durr) aner ugler i mosen. (Foto: Yorkshire Television)