Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 2. juli 2001 kl 22.55 Kjærlighet i det 21. århundre

Ønsket om et barn…

Fay (Catherine McCormack) vil ha barn, men ingen mann…
Fay (Catherine McCormack) vil ha barn, men ingen mann…
I seks novellefilmer skal det handle om kjærlighetens vilkår, sett fra et kvinneperspektiv. Vi får servert alle løgnene, skuffelsene, gledene og misforståelsene som moderne kjærlighetsforhold innebærer. I den første filmen møter vi Fay (Catherine McCormack) som desperat ønsker seg et barn.

Fay har fylt 30, og er engstelig for at hun aldri skal få barn. For å gjøre det hele enda verre har hun venner, og en yngre søster, som formerer seg som kaniner. Fay møter mange menn, men ikke den rette. Hun steker chips på den lokale kaféen, neppe det beste stedet å møte mannen i sitt liv. Fay stiller høye krav, men hvor finnes den rette ektemannen? Og mer komplisert blir det fordi ønsket om en baby er mye større enn ønsket om en ektemann.

Fay er stadig på jakt etter en mann med flotte gener - og fet lommebok. Dessuten må han være ærlig, sjarmerende, renslig, ha riktig hårfarge, god klessmak og se godt ut. Og ikke være gammel. En dag støter hun på ham. Han viser seg å være lege, og dermed godkjent, nærmest perfekt, synes Fay. Nå står det bare igjen å få tak i sædcellene hans…


Britisk produksjon
Channel 4 International
Originaltittel: ”Love in the 21st century”. “Reproduction”
Med Catherine McCormack og David Tennant
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)

Bilde
Fay (Catherine McCormack) vil ha barn, men ingen mann…