Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 4. juli 2009 kl 19.40 Hvilket liv!

Lett å få bank


Familiefar og tannlege Ben er ikke den som stikker hodet i sanden når det oppstår kriser.

Bens forsøk på å sette penger i banken blir forhindret av at noen andre forsøker å ta penger ut; - ved hjelp av en avsagd hagle. Og ikke nok med det, det er kassereren og mannen hennes som utgjør ranerteamet. Utsiktene ser dystre ut for gislene i banken når Ben drister seg til å forhandle med ranerne.

Familiekos av kaos
Tannlegen Ben, kona Susan og den vanvittige flokken deres skal holde oss med selskap sju lørdager på rad i sommer. Dette er en av Storbritannias mest populær komedier, overdrysset som den er med priser. Og mange av NRKs seere vil kjenne igjen persongalleriet fra tidligere sesonger.

Eldste sønn Nick flyttet hjemmefra for en god stund siden, mens datteren og enslig mor, Janey, fortsatt bor hjemme sammen med lillegutten Kenzo. Det gjør også familiens skarpe hjerne, Michael, som nå er blitt student på 21 år med bleket hår og piercing i øyebrynet. Den sprø kusinen Abi med beundreren Roger, og Nicks venn, Alfie, er også med i den utvidede familien.

Høydepunktene
Noe av det avsindige som skjer i denne runden, er at Michael går fra å være jomfru til å bli far i løpet av en og samme natt, Ben og Susan blir holdt som gisler i et bankran, Michael og Alfie utforsker nettdating, og Abi bestemmer seg for å gå i kloster. Som vanlig forsøker Susan og holde situasjonen under kontroll, mens Ben tråkker i salaten.

Britisk komedie (2008)
Produksjon: DLT Entertainment UK Ltd., / Rude Boy
Distribusjon: BBC Worldwide
I rollene: Robert Lindsay, Pauline Quirke, Perry Benson, Zoë Wanamaker, Daniela Denby-Ashe Maxwell, Gabriel Thomson, Siobhan Hayes, Keiron Self, Rhodri Meilir
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900