Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 2. februar 2001 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)

NRK1 fredag 2. februar kl 20.05
Beat for beat - tone for tone (4)

Kjentfolk hos Dyrhaug

Vi kan regne med kjappe replikker og mye bra sang i kveldens \"Beat for Beat\". Da dukker nemlig Øystein Sunde, Kari Svendsen, Karin Lunden og Haldor Lægreid opp i studio.

Det er andre gang Kari Svendsen stiller i musikkonkurransen. Artisten som vi er vant til å se i følge med sin banjo, imponerte den gangen i Dyrhaugs studio med både stemme og repertoar.

I kveld har hun Øystein Sunde med på laget. Han har det siste året jobbet tett sammen med Halvdan Sivertsen, og deres forestilling \"Ja takk, begge deler\" har høstet stor suksess landet rundt.

På motstanderlaget finner vi Karin Lunden og Haldor Lægreid. Lunden kjenner de fleste best som Billeba fra såpeserien \"Syv søstre\". Hun hadde også en rolle som operasanger i \"Hotel Cæsar\", og dermed skulle sangkvalitetene være sikret.

Med seg har hun Haldor Lægreid som har gjort stor suksess som landets nye musikalstjerne. Lægreid har spilt i to store musikaloppsetninger, og han fikk meget gode kritikker. I musikalen \"Hair\" spilte han både hippie og kvinne. Dessuten medvirket han i \"Jesus Christ Superstar\" som Judas.

NRK1 fredag kl 20.05

Egenprodusert musikk- og underholdningsprogram
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding, (axel.hveding@nrk.no)
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Haldor Lægreid, Øystein Sunde, Ivar Dyrhaug, Karin Lunden og Kari Svendsen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)