Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 14. september 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Gode miner og kokain

Førstehjelperen Kim Zambrano (Kim Raver) og reporteren Aaron Noble (Tom Berenger) i den
Førstehjelperen Kim Zambrano (Kim Raver) og reporteren Aaron Noble (Tom Berenger) i den "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Førstehjelperen Kim på ambulanseteamet er invitert ut med den kjente journalisten Aaron Noble – og søt musikk oppstår.

I løpet av en kveld på byen med besøk på et dansested forelsker Kim seg i Noble. De overnatter sammen i hennes leilighet.

Feltstudier<
Neste morgen blir Noble arrestert et annet sted i byen hvor det foregår handel med kokain. Aaron hevder han gjør feltstudier til en bok om narkotikahandel. For å unngå tiltale går han med på å lede politiet til en av de store narkotikaforhandlerne.

I løpet av samarbeidet med Noble oppdager politikonstabel Bosco at notatene journalisten har gjort om politikollega Cruz, kan komme til å sette Cruz i fare.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (sesong 4)
Kveldens episode: In Confidence
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Amy Carlson, Eddie Cibrian, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ruivivar, Skipp Sudduth og Jason Wiles
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
LENKER
  • Les mer 
  • Diverse