Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 11. september 2002 kl 19.55 Borettslaget

Ny beboer i Tertitten

Det er en ny dag i Tertitten borettslag og driftssjef Roy Narvestad venter folk, nærmere bestemt en ny beboer. Men det ser ikke fint ut utenfor, og han må ta en runde for å stramme opp de andre beboerne.

Trude fra Haugesund er den nye leietakeren, og hun skal bo i leiligheten til et misjonærektepar som er utenlands. Narvestad er ikke særlig begeistret for det bortreiste ekteparet, men Trude har han alle intensjoner om å ta godt vare på. Det er ikke hver dag det kommer nye damer til Tertitten.

Yngve Freiholt er godt i gang med oppussingen av sin avdøde onkels leilighet, og for at det skal bli best mulig har han hyret inn interiørarkitekten Mads Moe. Men det er mye som må gjøres før det blir bra nok, og da stiger også prisen.

Piirka har fått seg jobb – smuglerjobb! Nå er han på vei til Sverige med sitt første lass, og det med en bil som har oversett de 13 siste EU-kontrollene.

Hos den pakistanske familien Silmandar er Fatima fortsatt ugift. Kuram mener grunnen kan være at hun er for tynn. I det pakistanske miljøet skal damene ha litt former, ikke være så tynn og utmagret som Fatima. Her må noe gjøres!

Linda Johansen fra Vesterålen venter tappert på at Narvestad skal komme og skifte lyspære. Hun klager over at han aldri har tid til noe mer, og tiltroen til driftssjefen begynner å falme. Han er bare opptatt av den nye beboeren.

Om ”Borettslaget”
”Borettslaget” er en dokumentarsåpe i 11 episoder. Den handler om Tertitten Borettslag på Carl Berner i Oslo der vi følger seks mennesker, alle i Robert Stoltenbergs skikkelse, i deres dagligliv i og utenfor borettslaget.


NRK Underholdning
Egenprodusert dokumentarsåpe
I rollene: Robert Stoltenberg
Regi: Vibeke Ringen, 92 42 22 22
Prosjektleder: Axel Hveding, 23 04 91 12
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10