Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 21. mai 2004 kl 23.50 Millionloddet

Farvel til galskapen

Virginia bestemmer seg for å kutte ut kvinner og alkohol, i siste episode av
Virginia bestemmer seg for å kutte ut kvinner og alkohol, i siste episode av "Millionloddet" (Sarah Smart) (Foto: ITV)
Det blir farvel til den gale familien Braithwaite i denne siste episoden i serien. Alison må ta seriøse valg i forhold til de mange mennene i sitt liv, og resten av familien har sitt å ordne opp i.

Charlotte arrangerer en kidnapping for å bli kvitt familiens formue. Men det går selvfølgelig ikke slik hun har planlagt.

Phils og Ciaras bryllup får stadig tilbakeslag, og Charlottes kidnapping er noe av det som stadig utsetter det hele. Både gjestene og den som skal vie de to, blir fullere og fullere.

Virginia får en åpenbaring og bestemmer seg for å kutte ut kvinner og alkohol. Hun sjokkerer samtlige bryllupsgjester ved å dukke opp i kjole og litt for høyhælte sko.

Alison vurderer hvem hun skal gifte seg med av David, Nick eller Mike. Hun bestemmer seg til slutt, men så begynner kranglingen igjen…

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Hemmeligheten ble til slutt avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia har stadig
kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har en liten sønn og et noe ustabilt forhold til menn, og yngste datter Charlotte føler seg oversett av resten av familien.

Alison og David har hatt litt for mange utfordringer i det siste, og nå skal de skilles. Samtidig må de leve med at Alison har født en baby som har Davids bror Graham til pappa.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 4
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97