Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. januar 2010 kl 23.20 Etter katastrofen

Trøbbel i leiren

Den spirituelle lederen John (Kieran O’Brien) dukker plutselig opp på mystisk vis hos Abby (Julie Graham) og de andre overlevde. (Foto: BBC Worldwide)
Den spirituelle lederen John (Kieran O’Brien) dukker plutselig opp på mystisk vis hos Abby (Julie Graham) og de andre overlevde. (Foto: BBC Worldwide)
Den spirituelle lederen John dukker plutselig opp på mystisk vis hos Abby og de andre overlevde. Med seg har han en gruppe, blant dem den gravide Linda. De får lov til å bli til Linda har født, men gjestfriheten kan komme til å straffe seg.

Anya, som er lege, vil holde et øye med Linda til hun har født. Samtidig blir hun redd for gruppens sikkerhet når hun ser hvordan John oppfører seg.

Etter som tiden går blir han mer og mer utilregnelig, og Abby og de andre oppdager for seint at de har gjort en stor tabbe ved å invitere John og gruppens hans.

Om serien
Hva gjør et menneske når det blir stilt overfor det utenkelige? Hvor mye er et menneske i stand til å tåle? "Etter katastrofen" er en ny og spennende serie som stiller spørsmål om menneskets natur og konfronterer oss med vår aller dypeste frykt. Den blir sett på som tidenes modigste serie - den kjører berg- og dalbane med seernes følelser.

Et dødelig influensavirus har tatt livet av nesten hele jordas befolkning. Alt som en gang var trygt og godt, er nå fremmed og farlig. Det finnes ingen lov, ingen kommunikasjon, ingen transport, elektrisitet eller rent vann. De overlevende har to valg – stå sammen eller dø!

De som har unngått å bli smittet av viruset, er husmoren Abby som er på en desperat jakt etter sin elleve år gamle sønn. Hun får følge av Greg; en godhjertet mann med en smertefull fortid, Anya; en lege som har sett og opplevd altfor mye, Al; en tidligere playboy som tar på seg rollen som reservepappa og Tom Price; en kjekk, urban fyr som ingen vet har rømt fra et høysikkerhetsfengsel.

Britisk dramaserie i seks deler (2008)
Produsert av: BBC Worldwide
Originaltittel: Surviviors
I rollene: Julie Graham som Abby, Max Beesley som Tom Price, Nikki Amuka–Bird som
Samantha Willis, Zoe Tapper som Anya, Paterson Joseph som Greg, Shaun Dingwall som David, Phillip Rhys som Al, Freema Agyeman som Jenny og Chahak Patel som Najid.
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900