Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 21. september 2013 kl 20.35 Mesterkokken Heston

Det perfeke egg


Mesterkokken Heston tar for seg egget, den vanligste ingrediensen av dem alle. Hemmeligheten bak det perfekte egget blir avslørt i denne episoden.

Heston viser oss tipsene og teknikken for å lykkes med de mest vanlige måtene å tilberede et egg på.

Han utfordrer også noen lokale kvinner i å lage eggerøre. De får en opplæring i mesterklasse i hvordan man oppnår den perfekte paien hver eneste gang, uten å feile!

Avslutningsvis blir kvinnene invitert til å smake på Hestons berømte iskrem med bacon og egg, laget med tørris.

Om programmet
Etter år med lidenskapelig jakt på kulinarisk perfeksjon, viser den britiske kokken Heston Blumenthal oss hvordan vi kan briljere med våre hverdagsmiddager. Han forkaster mytene fra mors kjøkken i samme slengen.

Gjennom seks episoder skal Storbritannias mest visjonære kokk mate oss med tips og teknikker i høyklasse. Hver episode vil fokusere på en hverdagslig ingrediens – egg, kylling, biff, sjokolade, ost og den ydmyke poteten. Her får vi oppskrifter som kan bli hverdagens største favoritter!

Britisk dokumentarserie (2012)
Originaltittel: How to cook like Heston (2:6)
Produsert av: Digital Rights Group
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere bes kontakte Publikumsservice / 815 65 900