Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. januar 2010 kl 20.35 Underholdningskavalkaden 2009

Det beste av det beste

I år som i fjor loser Øystein Bache og Rune Gokstad oss gjennom høydepunkter fra året som gikk. (Foto: Eirik Sivertsen, NRK)
I år som i fjor loser Øystein Bache og Rune Gokstad oss gjennom høydepunkter fra året som gikk. (Foto: Eirik Sivertsen, NRK)
Når vi nå går inn i et nytt år, skal vi tradisjonen tro se oss litt tilbake og mimre over høydepunktene fra fjoråret. Hvordan så underholdningsåret 2009 ut? Det skal Øystein Bache og Rune Gokstad fortelle oss i kveld.

De to parhestene er opptatt av at tv-seerne skal få en forståelse av hva som skal til for å lage et tv-program. NRK går nå inn i et krevende år med tunge økonomiske og kreative løft med O L og Eurovision Song Contest. Hvordan blir en produksjon finansiert egentlig? Med sin lettbeinte og tøysete måte vil Rune og Øystein lære oss mer om dette.

Mange godbiter
Programlederne har valgt ut en rekke høydepunkter fra underholdningsåret, deriblant fra den store festkvelden i Moskva da Aleksander Rybak vant årets Eurovision Song Contest.

Det blir gjensyn med "Klassefesten" med Dan Børge Akerø, "Landeplage" med Ravi, seersuksessen "Tore på sporet", "Trygdekontoret" med Thomas Seltzer og "Kvitt eller dobbelt" med Nadia Hasnaoui.

NRK Underholdning 2009
Programledere: Rune Gokstad og Øystein Bache
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte Publikumsservice:815 65 900
Sidsel Aarsnes Linden