Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 12. oktober 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Frihetens pris

Evan (Samuel Johnson) har mest lyst til å forlate byen når han får høre at den engelske kritikeren, som har slaktet den første boken hans, er ventet til Melbourne (Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) har mest lyst til å forlate byen når han får høre at den engelske kritikeren, som har slaktet den første boken hans, er ventet til Melbourne (Foto: Southern Star)
Det å leve litt utenfor det sosiale livet har sine absolutte fordeler. Ingen sjef som forteller deg hva du skal tenke, føle eller ha på deg. Men all denne friheten har sin pris, og den prisen er stabilitet, trygghet og ro i sjelen. Evan befinner seg høyt oppe. Han har en lønnssjekk i den ene hånden og en helt nyskrevet bok nummer to i den andre.

Men lykken er kort, og alt raser for Evan når han oppdager en knusende kritikk av den første boken sin i England. Evan leser på nytt den andre boken, og oppdager til sin store skrekk at den har store mangler. Midt oppe i all denne tvilen viser det seg at en viss engelsk kritiker er ventet til Melbourne…

Richie har også en sjekk i hånden – mye større enn Evans. Richie er lykkelig over endelig å ha penger, men hva skal han bruke dem til? Han trenger en plan. Når Richie finner ut at Christian tenker på legge inn et bud på en større leilighet, blir Richie interessert. Prisen på leiligheten stiger imidlertid faretruende, og Christian blir fristet til å by mer enn han har råd til. Chloe og Talia trer hjelpende til.

I mellomtiden befinner Gabrielle og Tidy seg i kjærlighetssonen, ute av stand til å forlate leiligheten – og hverandre.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex delte leilighet tidligere. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver å gjøre karriere i tv-bransjen, og har ellers et turbulent kjærlighetsliv. Det siste kan også sies om Gabrielle, mens Kelly studerer og vil redde menneskeheten.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Outside The Loop"
Med: Samuel Johnson (Evan); Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly) Sibylla Budd (Gabrielle), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), David Tredinnick (Simon)
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
LENKER
  • Les mer