Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 24. desember 2009 kl 19.20 Norge rundt

Julaften fra Røros

Ragnhild Sælthun Fjørtoft er programleder for årets Norge rundt på julaften som sender fra Røros. (Foto: Thomas Hellum/NRK)
Ragnhild Sælthun Fjørtoft er programleder for årets Norge rundt på julaften som sender fra Røros. (Foto: Thomas Hellum/NRK)
I år er det Ragnhild Sælthun Fjørtoft som tar over stafettpinnen som programleder for Norge rundts utvidede julespesial.

Ragnhild tar over etter Gustav Lorentzen som i fjor ledet programmet som er blitt en tradisjon på julaften.

I år sendes Norge rundt fra Røros. Som vanlig i Norge rundt får vi se innslag fra hele landet, både med og uten jul som tema.

Mellom innslagene følger vi Ragnhilds tur med Rørosbanen til Bergstaden. Vel framme pynter hun juletreet på den tradisjonelle, men likevel litt spesielle, Røros-måten i Amundsa-huset. I tillegg blir det kanefart, kor og julesanger.

Nissen på Ragnhild-jakt
Julenissen har også planer om å komme innom for å gi Ragnhild en julegave, men en litt forvirret nisse oppdager at hun ikke er på NRK slik hun pleier. På selveste julaften må nissen lete etter Ragnhild, men vil ha finne fram til Røros i tide slik at han får gitt henne presangen før julaften er over?

Norge rundt sender også sin årskavalkade første juledag

Distriktenes magasinprogram
Produsert av NRK Hordaland (2009)
Programleder: Ragnhild Sælthun Fjørtoft
Prosjektleder NRK: Dagmar Blaasvær
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen , tlf: 911 64 716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no