Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 23. januar 2006 kl 23.10 Store studio

Rike Ringnes, musikal og musikk

Rebekka Karijord er aktuell i en av hovedrollene i West Side Story på Oslo Nye. I kveld gjester hun Store studio. (Foto: Siren Lauvdal/Oslo Nye)
Rebekka Karijord er aktuell i en av hovedrollene i West Side Story på Oslo Nye. I kveld gjester hun Store studio. (Foto: Siren Lauvdal/Oslo Nye)
Christian Ringnes, Rebekka Karijord og Elvira Nicolaisen er tre av gjestene i kveldens Store studio. I tillegg skal det handle om Sienna Miller.

Lottomillionærer er ikke som andre millionærer, men det er så visst ikke eiendomsinvestoren Christian Ringnes heller. Han bruker nemlig pengene sine på ting som gleder flere, som for eksempel å restaurere Ekebergrestauranten, et eget museum for småflasker og nå står Folketeaterbygningen for tur.

Snart på scenen i West Side Story
Sangeren, skuespilleren og danseren Rebekka Karijord står snart på scenen som Maria i West Side Story på Oslo Nye. Tidligere har hun brukt det meste av tiden på egne prosjekter, og er et nytt fjes for musikalpublikummet.

Debutant fra musikalsk familie
I november var debutalbumet til Elvira Nikolaisen ferdig innspilt med Knut Schreiner som produsent, og forventningene fra musikkbransjen er store. Elvira er nemlig oppvokst i en særs musikalsk søskenflokk på syv, der andre skudd på stammen er å finne i band som Serena Maneesh, Silver, Umbrella og The Loch Ness Mouse. I kveld spiller hun i Store studio.

Motefenomenet Sienna Miller
I tillegg skal det handle om Sienna Miller, som er langt mer enn fjorårets mest omtalte forsmådde forlovede. Det er motefenomenet Sienna det skal dreie seg om i kveld.

Om programmet
Store studio er NRKs popkulturelle mandagstalkshow med Anne Lindmo i programlederstolen. Pop-reporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i pop-universet. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2005)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252