Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 13. desember 2004 kl 20.05 Autofil

Tid for klassikere

Den er jo veldig fin, da. Austin Healy er en av klassikerne som hentes frem i Autofil. (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
Den er jo veldig fin, da. Austin Healy er en av klassikerne som hentes frem i Autofil. (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
Autofil-gjengen har testet og prøvekjørt mange nye modeller fra forskjellige bilfabrikanter. Hva med å rette blikket bakover, ta en titt på noen klassikere? Tre representanter for 1960- og 1970-tallet hentes frem i lyset.

Det er ikke alle som er like interessert i alle de nye modellene som kommer på markedet. Mange bilinteresserte er mer opptatt av gode, gamle modeller – biler som av forskjellige årsaker har fått mange tilhengere og har oppnådd klassikerstatus. Autofil-redaksjonen har hentet frem tre verdige representanter for klassikerne:

Det er Austin Healy, BMW Isetta og Lincoln Continental Mark 4. Dette er tre vidt forskjellige biler, for å si det forsiktig. Austin Healy er klassisk engelsk eleganse, bybilen BMW Isetta ble kalt "the rolling egg" på grunn av sitt, ja nettopp, nesten egg-formede utseende, mens Lincoln Continental er et skikkelig amerikansk flak.

Skoda
Etter å ha kost seg med morsomme klassikere, er det igjen tid for nybil-test. Denne gangen er det Skodas nye Octavia-modell som skal under lupen.

To hjul i svingen
Petter Solberg er blitt en av de største norske idrettsheltene. Walkabouts Nils HenrikWærstad har merket seg suksessen, og han er nå fast bestemt på å bli rallyfører. Vi følger hans bestrebelser i Autofil utover høsten. Nå er det klart for en ny episode. Fest setebeltene!

Om serien
Autofil er motorprogrammet for deg som liker bil, båt og motorsykkel (og kanskje fly), og ikke er redd for å innrømme det.

Egenproduksjon ved NRK Underholdning (2004).
Programleder: Jan Erik Larssen
Prosjektleder: Christina Rezk
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup 23 04 98 41 (92 01 55 79),

Vises også i Nett-TV.