Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. september 2000 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Detektimen: Politiagentene (t)


NRK1 fredag 29. september kl 22.15
Detektimen: Politiagentene (5:22)

I forrige avsnitt av \"Politiagentene\" startet spaningsgruppen jakten på en seriemorder. Episoden fikk en dramatisk slutt da den ferske politiagenten Kaye forsvant mens hun var på jobb som lokkedue. I kveld får vi avslutningen på historien.

Kayes kolleger er fulle av selvbebreidelser etter den uerfarne detektivens forsvinning. Desperat går de gjennom alle løse tråder og mulige spor for å finne morderen før Kaye blir hans neste offer.

En ny plan blir lagt med Angie Piper, Oscar Stone og Ellen MacKenzie i hovedrollene. Og snart er de på sporet av en ny mistenkt.

Om serien
Høstens nye detektime, den australske serien \"Politiagentene\" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Her følger vi en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter.

Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og tre kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie (Anita Hegh) har hatt en lynkarriere i politiet og er spesialist på organisert kriminalitet. Bernardo Rocca (Joe Petruzzi) er leder av gruppen og på vei oppover karrierestigen. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter. Kaye Kelso (Jessica Napier) er nybegynner i gamet, rekruttert direkte fra politiakademiet. Hun er rappkjeftet, uredd og nokså naiv, og svært ivrig på å bevise sin dyktighet i den nye jobben.

NRK1 fredag kl 22.15

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
Med Peter Phelps, Anita Hegh, Joe Petruzzi, Kate Kendall, Ian Stenlake og Jessica Napier
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)

Bilde
Den unge politiagenten Kaye (Jessica Napier) forvinner sporløst under et oppdrag.