Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 26. januar 2005 kl 20.35 Pilot Guides: Shopping i Miami og Los Angeles

Handletur i Miami og LA

Estelle Bingham tar oss med til Los Angeles der de rike og berømte setter sitt preg på shopping-livet. Og i Miami oppdager KT Comer at byen er en av de mest trendy og fasjonable i USA hva gjelder shopping.

Innbydende strender, himmel med sol og vakre mennesker – Miami. På sin shopping-runde utstyrer KT Comer seg med det siste i designede badeklær. I South Beach ligger Volleypalooza der KT kaster seg ut i en volleyballturnering for modeller.

Et besøk i bydelen Little Havana viser den spanske innflytelsen i Miami. Og en tur til våtmarksområdet Everglades byr på nærkontakt med alligatorer.

LA og Hollywood
Los Angeles er den amerikanske drømmens by og et must for shoppere. Her bor noen av USAs rikeste og mest berømte personligheter, med de raskeste bilene, de største husene og med et varetilbud av aller høyeste klasse.

Med all tydelighet framgår at nærliggende Hollywood setter sitt preg på det meste i LA, også lokal shopping. Estelle Bingham prøver et dameur til en halv million dollar – og ser noen av Hollywoods største navn vise fram alt.

Mer om serien
Pilot Guides byr på noen av de samme ledsagerne som i tidligere serier fra Pilot Film & TV Productions – og nå har de med seg handlebag! Selvsagt blir det mye kultur og interessante folk også.

På handlelisten står Bangkok, Berlin, Dubai, Firenze, Hong Kong, London, Los Angeles, Marrakesh, Mexico City, Miami, Rio, Singapore og Wien. Reisekamerater er Megan McCormick, Estelle Bingham, Lucille Witney og KT Comer.

Britisk dokumentarserie (2002)
Originaltittel: Pilot Guides Bazaar
Produsert av: Pilot Film & TV Productions
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer