Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 2. august 2001 kl 21.00 Kalde føtter

Full oppløsning


Adams liv befinner seg i det største kaos noensinne. Rachels besøk endte i total katastrofe, til tross for at han med nød og neppe klarte å føyse sin brysomme elskerinne Amy ut av huset før Rachel dukket opp.

Nå forsøker han desperat å glemme Rachel, og nok en gang er det Jenny som påtar seg trøsterollen. Hennes eget ekteskap er på havariets rand, og Pete tror at hun har funnet en annen. Han ber Adam om å hjelpe ham med å finne ut hvem Jenny er forelsket i. Men så skjer det ting som setter vennskapet mellom Adam og Pete på en alvorlig prøve.

David stortrives i sin nye rolle som oppofrende hjemmepappa. Barnepiken Ramona klarer ikke å forsone seg med hans plutselige forvandling og frykter for jobben sin. Også Karen mener at det er på tide at ektemannen skaffer seg en ny jobb.

Om serien
"Kalde føtter" er en britisk serie som byr på en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser. I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse

Forholdet mellom Rachel (Helen Baxendale)og Adam (James Nesbitt) er gått i oppløsning etter et turbulent samliv der begge hadde vanskelig for å gi avkall på singellivets privilegier. Jenny (Fay Ripley)og Pete (John Thomson) er nybakte foreldre og sliter med mangelen på tid og overskudd til hverandre. De savner også sitt gamle sosiale liv. Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst) er i ferd med å plage livet av hverandre etter et mange års ekteskap.
Britisk komedie

Originaltittel: Cold Feet
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen
Regi: Declan Lowney
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51
¨

Bilder
1. Adam (James Nesbitt) strever med å glemme Rachel, og blir trøstet av Jenny (Fay Ripley). (Foto: Granada)
2. Pete (John Thomson, t.h.) havner i klammeri med kompisen Adam (James Nesbitt).
(Foto: Granada)