Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 5. oktober 2010 kl 20.15 Karanba!

Kjærlighet med språkforvirring


Wolf er overlykkelig over å være plukket ut til en mini-cup med Ole Gunnar Solskjær. Han er også forelsket i en norsk jente, men må be Tommy om hjelp til å ringe henne, da de ikke forstår hverandres språk.

I Norway Cup tapte Karanba mot Suot IL med en dramatisk sudden death. Med tapet er drømmen om å vinne Norway Cup knust, men Tommy legger inn en klage mot Suot IL for å ha brukt for gamle spillere.

Tommy har bygget opp stor forventning hos gutta, og skuffelsen vil bli enorm om de ikke går videre. Får de en siste sjanse til å nå finalen?

Om serien
I Rio driver tidligere LYN- fotballproffen Tommy Nilsen fotballaget Karanba. Laget består av gutter fra Rios hardeste strøk, favelaene. Gjennom fotballen ønsker Tommy Nilsen å gi gutta muligheter til et liv utenfor kriminaliteten i favelaen.

En reise til Norge og Norway Cup er Tommy og guttas store mål. Her går de for gull og for å vise seg fram til all verden,. Kanskje kan de skaffe seg en fotballkarriere. I TV-serien følger vi Tommy og flere av gutta tett gjennom dramatiske måneder både i Rio og Norge.


Norsk dokumentar (2009)
Produsert av: Tellus Works Television AS
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no tlf: 815 65 900