Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 21. september 2010 kl 20.15 Karanba!

Reisen til Norge


Karanbas avreise Norge og Norway Cup nærmer seg med stormskritt, men Tommy sliter fortsatt med å skaffe nok penger til reisen. I siste liten får han på plass pengene så han kan betale alle flybilletter. Endelig kommer de seg av gårde.

Ambisjonen er klar – seier i Norway Cup. Gutta ankommer Norge, og blir tatt imot med stor ståhei på flyplassen. Men før cupen begynner, er det treningskamp mot Tommys gamle klubb Lyn.

For Paulo går treningen bra. Snart tar Vålerenga ut spillerne til den viktige JET Cupen på Hamar. Paulo må bli valgt hvis han skal ha en sjanse til å spille videre i klubben.


Om serien
I Rio driver tidligere Lyn- fotballproffen Tommy Nilsen fotballaget Karanba! Laget består av gutter fra Rios hardeste strøk, favelaene. Gjennom fotballen ønsker Tommy Nilsen å gi gutta muligheter til et liv utenfor kriminaliteten i favelaen.

En reise til Norge og Norway Cup er Tommy og guttas store mål. Her går de for gull og for å vise seg fram til all verden, for kanskje å skaffe seg fotballkarriere. I TV-serien følger vi Tommy og flere av gutta tett gjennom dramatiske måneder både i Rio og Norge.


Norsk dokumentar (2009)
Produsert av: Tellus Works Television AS
Pressekontakt: Nathalie Sprus23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900