Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 6. juli 2000 kl 19.30 Billetten

Billetten (ttv)


NRK1 torsdag 6. juli kl 19.30
Billetten (2:8)

Reisevante deltakere

Programleder og \"stasjonsmester\" Viggo Valle sender i kveld nye deltakere ut på spennende fantasireiser fra Café Rampa på Hommelvik stasjon i Sør Trøndelag. Denne gangen er det reisevante Audun Svartdal og Anne Thidemann som møter laget som gikk av med seieren i det første programmet.

Som tidligere landslagstrener for herrelandslaget i skiskyting, har Audun Svartdal vært på reisefot store deler av vinterhalvåret. Litt kunnskap om de forskjellige stedene gutta har konkurrert, kan kanskje komme til nytte i kveldens utgave av den populære reisespørreleken \"Billetten\". En god medhjelper har han i presidenten i Norges Friidrettsforbund, Anne Thidemann, som har fått med seg en rekke friidrettsstevner og store mesterskap rundt omkring i verden.

Om serien
Med Café Rampa på Hommelvik stasjon som utgangspunkt inviterer programleder og eneveldig dommer Viggo Valle til en ny omgang med den populære reisespørreleken \"Billetten\". Åtte torsdager i sommer drar deltakerne ut på spennende fantasireiser i inn- og utland, der målet er mestermøtet 17. august.

\"Billetten\" ble lansert i fjor som en sommerlig underholdningsserie. Det er en slags fjernsynsversjon av radioens suksessprogram \"Påskelabyrinten\", der Viggo Valle er programleder. Nytt av året er at man legger opp til den såkalte \"utslagsmetoden\". Det vil si at det laget som går av med seieren i første program, møter utfordrerlaget i neste program. Til slutt blir det et mestermøte mellom vinnerlaget i program sju og vinnerne fra i fjor; Gunda Rylandsholm og Svein Olav Ludvigsen.

Ved hjelp av bilder, filmklipp, gjenstander og andre nyttige opplysninger skal deltakerne finne fram til interessante reisemål spredt over hele verden. Ved siden av reisepenger som belønning for gode svar får alle lagene premie i form av en togreise med NSB. Men den lengste turen og hovedpremien, den er det bare vinnerlaget som får billetter til...

NRK1 torsdag kl 19.30

Bilde
Reisevante Audun Svartdal og Anne Thidemann er et sterkt lag når de i kveld stiller opp i det andre programmet i den spennende reisespørreleken \"Billetten\".

Egenprodusert fra NRK Sør- Trøndelag
Programleder og dommer: Viggo Valle
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123