Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 26. juni 2002 kl 19.30 Billetten

Verden rundt på Café Rampa

Programleder Viggo Valle og DDE-musikeren Terje Tranaas. (Foto: Gorm Kallestad, Scanpix)
Programleder Viggo Valle og DDE-musikeren Terje Tranaas. (Foto: Gorm Kallestad, Scanpix)
Programleder Viggo Valle står klar på Hommelvik stasjon også denne sommeren for å stille nye spørsmål i den populære reisespørreleken ”Billetten”. I kveld kan han ønske de første deltakerne velkommen til sommerens store fantasireise fra Café Rampa.

I år får Viggo selskap av musikeren Terje Tranaas, kjent fra D.D.E. Han skal bidra med musikalske oppgaver.

Deltakerne
Hver onsdag gjennom åtte uker står finurlige geografispørsmål på menyen, og gjestene vil få god bruk for både fantasi og allmennkunnskaper når de inviteres med på reiser jorda rundt. I kveld skal ”flygerlaget” Per Erik Solli og Marianne Mjelde Knutsen møte ”nyhetslaget” Susann Michaelsen og Arill Riise.

Per Erik Solli er oberstløytnant av grad, og jobber nå som offiser i Forsvarsdepartementet. Marianne Mjelde Knutsen er aktiv jagerpilot, stasjonert ved Ørlandet flystasjon i Sør-Trøndelag. Hun jobber ikke i full stilling for tiden, da hun har et barn på åtte måneder.

Arill Riise jobber som nyhetsjournalist ved NRK Møre og Romsdal i Ålesund. Susann Michaelsen er fast ansatt i NRK, TV-sporten.

Seerkonkurranse
Nytt av året er at seerne inviteres med til å svare på en oppgave via telefon eller SMS. Hver uke får to heldige vinnere hver sin ”Billetten”-sekk med spennende innhold.

Spørreleken ”Billetten” sendes i år for fjerde gang. Deltakerne vil få presentert seks oppgaver i hvert program, hvor det gjelder å kombinere elementer som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre, men som til sammen skal lede fram til et geografisk sted.

Som i fjor vil to tomannslag konkurrere mot hverandre i hvert program etter utslagsmetoden. Og premien er en togbillett til hvor som helst i Norge, og en liten slump penger til reisekassa – avhengig av hvor mange poeng de tar.

I hvert program ankommer nye utfordringer til stasjonen, spennende mennesker som representerer ulike yrker og fagområder, men som har det til felles at de liker å reise – og ikke minst konkurrere.

Egenprodusert underholdning fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder Viggo Valle
Prosjektleder Henning Skjæret
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilder
1. ProgramlederViggo Valle har denne gangen med seg musikeren Terje Tranaas fra D.D.E (Foto: Gorm Kallestad/Scanpix)
2. Viggo Valle byr på en runde med reisespørreleken ”Billetten” (Foto: Gorm Kallestad/Scanpix)
3. Med Viggo Valle som togfører går tog ut fra Hommelvik stasjon i alle retninger (Foto;: Gorm Kallestad/Scanpix)
4. ”Flygerlaget”: Per Erik Solli og Marianne Mjelde Knutsen (Foto: NRK)
5. ”Nyhetslaget”: Susann Michaelsen og Arill Riise (Foto: NRK)