Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 21. januar 2013 kl 21.30 Hvem tror du at du er ?

Sannheten om faren


Hanne Krogh vet at faren ble satt bort på et hjem da han var barn. Hun har aldri visst om hva som er grunnene til dette, og får seg mange overraskelser når hun begynner å lete etter svar.

Underveis oppdager Hanne at det er flere forhold i farens familie som hun ikke visste noe om. Hun skal også finne ut at farmoren, som hun bodde sammen da hun var liten, har en langt mer komplisert historie enn det hun visste fra før av.

Med hjelp fra slektsforskere, historikere og psykologer avdekker hun steg for steg en dramatisk historie som strekker seg over fire slektsledd.

Om serien
I denne serien forsker åtte kjente, norske personer på slekten sin for å finne ut hvem deres forfedre var og hva slags liv de levde. Under innspillingen blir de bedre kjent med Norges historie, sine forfedre – og seg selv.

De andre personene du møter i serien er mesterkokk Eyvind Hellstrøm, komiker og skuespiller Linn Skåber, musiker Jan Eggum, skihelt Vegard Ulvang, skuespiller Kari Simonsen, ballettsjef Ingrid Lorentzen og eks-politiker Thorvald Stoltenberg.

Produsert av Monster Entertainment AS
Prosjektsjef NRK: Marie Sjo
Produsent: Jan Egil Ådland
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske, tlf: 41506747.
TV- seere bes henvende seg til Publikumsservice, tlf 815 65 900.