Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. mai 2006 kl 19.55 Beat for beat

Musikalske høydepunkter

Vil du værra me mæ hjæm i natt, synger Kim A. Hagen – med sterk innlevelse, til lagkamerat Jannicke Abrahamsen. (Foto: Erik Dyrhaug)
Vil du værra me mæ hjæm i natt, synger Kim A. Hagen – med sterk innlevelse, til lagkamerat Jannicke Abrahamsen. (Foto: Erik Dyrhaug)
Det blir både sang og dans når Ivar Dyrhaug har samlet et knippe godbiter fra vårens sesong. Kjente artister og kjære gjensyn utgjør repertoaret i kveld.

"Det enkle er ofte det beste" er slagordet bak låta som Kim A. Hagen fra Cheezy Keys fremfører i kveld – og det gjelder også for kveldens program. Ingen lag møtes til knivskarp konkurranse, Ivar Dyrhaug lar programlederrollen hvile og seerne kan nyte drøssevis av innslag, opptredener og andre spillopper.

Sistnevnte er det særlig trioen "Raske menn" som står for – de gjorde et uforglemmelig inntrykk da de gjestet programmet for noen uker siden. Raske menn gjør også stadig suksess på teaterscenen med sitt "The Fast Show".

I kjølvannet av Melodi Grand Prix er det også naturlig at vi får et gjensyn med Åge "Glam" Sten Nilsen, bedre kjent som vokalisten i Wig Wam.

Blant svenskene som har gjestet Beat for beat i år finner vi norgesvennen Benny Borg, Lill Babs og Peter Jöback. Alle tre gjorde en upåklagelig innsats og sikret seg dermed en plass i kavalkadeprogrammet. I tillegg får vi et gjensyn med Yngvar Numme, Jannike Kruse, Nordic Tenors og mange, mange flere.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer: