Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 25. mai 2013 kl 19.30 Prinsesser på sjekker'n

Jakten på drømmeprinsen


Tre single prinsesser fra ulike deler i verden kommer til England for å finne sin drømmeprins og forhåpentligvis ta ham med tilbake til sine hjemland. For at jentene skal være sikre på at kjærligheten er ekte, skjuler de sin virkelige identitet.

Uten sin tjenerstab skal jentene for første gang klare seg på egenhånd. Sammen skal de bo i et hus i Essex, med hver sin vanlige jobb, henholdsvis i frisørsalong, på cafè og i cricket-butikk.

I sin søken etter drømmeprinsen skal de tråle Essex’s puber og andre sosiale møtepunkter.

Prinsessene vi møter er:
Prinsesse Xenia av Saxony er etterkommer i en av de mektigste konglige familiene i Europa. I en alder av 22 år er hun godt kjent i Tyskland for sin skjønnhet og blåe blod.

Prinsesse Aaliya av Balasinors slektninger var krigere som regjerte vestlige India i flere århundre, og 35-åringen har vokst opp under strenge kår, hvor bryllup som regel blir arrangert av familien. Hun har aldri hatt kjæreste før, noe som gjør sjekking i Essex til en stor utfordring for en sjenert Aaliya.

Prinsesse Nvannungi Sheillah er fra Buganda, det største og mektigste kongerike i Uganda. Prinsessen som også er popstjerne, er en av de mest berømte kvinnene i landet. Hun stiller også en lang liste med krav til en potensiell drømmeprins, noe som ikke akkurat gjør søket etter sin prins noe lettere.

I løpet av fire episoder får vi se hvordan prinsessene lever i en verden helt fjern fra deres vanlige liv der tjenere og makt er stikkord. Vil de klare å løsrive seg fra faste mønstre og til slutt finne sin drømmeprins?

Sendt tidligere.


Britisk dokumentarserie i 4 deler (2010)
Originaltittel: Undercover Princesses
Produsert av All3Media for BBC
Pressekontakt: Nathalie Sprustlf: 90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte: Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900