Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. august 2003 kl 19.40 Hvilket liv!

Ben har fødselsdag

Ben (Robert Lindsay) og Susan (Zöe Wanamaker) har stadig problemer med barna (Foto: BBC)
Ben (Robert Lindsay) og Susan (Zöe Wanamaker) har stadig problemer med barna (Foto: BBC)
Harper-familien hører aldri på Ben – unntatt på fødselsdagen hans. Bens ønske om "ikke noe oppstyr på dagen" blir tatt så bokstavelig av resten av familien at den eneste gaven han får er den han kjøper til seg selv.

Fødselsdagen går greit unna. Verre er det når datteren Janey kommer hjem i weekenden med en ny venn. Susan og Ben er ikke sikker på hvilket forhold det er mellom dem, og nysgjerrige som de er, spør de sønnen Nick om råd. Uken har ellers vært svært vellykket for familiens eldste sønn. Det siste prosjektet i gorilla-bransjen ser ut til å gå bra.

For Janey blir alt litt for mye, og til slutt forteller hun foreldrene sannheten om sitt nye liv på universitetet.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten " Michael i huset, står prøvelsene i kø hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk også på NRK1 i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabirel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83