Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. desember 1999 kl 23.15 Familien McCallister

Familien McCallister (t)

NRK1 fredag 3. desember kl 23.15
Familien McCallister (7:9)

Adopsjonsproblemer hos McCallister

Clarissa ble adoptert som barn. I moden alder ønsker hun nå å finne sine biologiske foreldre. Hun kjøper tjenester av en etterforsker, men resultatet skuffer henne.
Dette frustrerende forholdet bidrar til at Eileen overveier å adoptere Amandas barn når det endelig kommer til verden. Eileen mener at hun er særlig godt rustet til å ta hånd om barnet, og at det i hvert fall ikke skal havne i samme situasjon som nettopp Clarissa.
Joe overtaler Fiona til å ta livet litt mer med ro. Hun tar en dag fri fra jobben, og de har en flott dag sammen. Men under slike omstendigheter må absolutt ikke mobiltelefonen skrus av!
Kevin på sin side er i pengeknipe for å kunne finansiere et basketballprosjekt for byungdom. Han får kontakt med en sponsor, men det er knyttet visse kompliserende forutsetninger til pengegaven.

Om serien
I denne fredagsserien \"Familien McCallister\" møter vi fem voksne søsken i deres lokalmiljø, Hell\'s Kitchen i New York. De tre brødrene og to søstrene har helt forskjellige ambisjoner i livet, og det setter deres samhold stadig på prøve.
Familielivets mange fasetter og det innfløkte samspillet mellom de ulike familiemedlemmene er skarpt observert av Emmy Award-vinner John Wells i denne amerikanske dramaserien.
De fem søsknene som kommer fra en irsk, katolsk arbeiderklassefamilie, møtes hver søndag rundt middagsbordet hjemme hos foreldrene. Familiens ubestridte overhode, den strenge og stolte Simon McCallister, og hans sympatiske kone Eileen krever fremdeles respekt fra sine voksne barn - og får det.

NRK1 fredag kl 23.15

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Trinity
I hovedrollene: John Spencer, Jill Clayburgh, Kim Raver, Sam Trammell, Justin Louis og Tate Donovan
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling tlf 23 04 78 46
Produsert av John Wells
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53