Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 13. januar 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)

NRK2 torsdag 13. januar kl 21.00
På banen (2:13)

Forviklinger i kjærlighetslivet

Rick konfronterer Geraldine og finner ut at hun egentlig vil gjøre slutt på forholdet deres. Men han tviler på henne når deres heftige krangel ender i en het omfavnelse...
Samtidig får Eddie Ryan og Teresa Mullen en overhaling av mrs. Mullen som mener de har brakt skam over familien etter det fatale bryllupet i forrige episode. Det er tydelig at Eddie og Teresa har en del å snakke om, og Eddie skjønner at særlig Teresa har mye på hjertet.
Rita tenker gjennom problemene hun har med ektemannen John, og de blir bare forsterket når han bestemmer seg for å bli Castlefield Blues manager mot hennes vilje. Er det på tide at hun legger fotballstøvlene på hylla?

Om serien
Alle er de forskjellige, men de er lojale til døden Yorkshire-jentene. De spiller fotball for det lokale laget, Castlefield Blues, og støtter hverandre i tykt og tynt både på og utenfor banen.
BBC har produsert denne serien hvor vi i 13 episoder følger en gjeng sterke og glade Yorkshire-jenter som spiller på det lokale fotballaget. Utenfor banen dreier det seg for det meste om kjærlighet og intriger.
De har alle sitt å stri med, men står sammen både for å lykkes på fotballbanen, og for å takle det som måtte dukke opp av problemer i alle andre sammenhenger.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilder (via Scanpix/Internett)
1.Castlefield Blues lader opp til kamp.

2. Seier fortjener feiring, synes jentene. (Foto: BBC)

I rollene: Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, James Nesbitt, John Thomson
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18