Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. juni 2003 kl 19.55 Hvilket liv!

Om mus og Ben..

Abi (Siobhan Hayes), til høyre, skal lage hjemmevideo, og her prøver hun å overtale Michael (Gabriel Thomson) til å bli med (Foto: BBC)
Abi (Siobhan Hayes), til høyre, skal lage hjemmevideo, og her prøver hun å overtale Michael (Gabriel Thomson) til å bli med (Foto: BBC)
Janey har flyttet for å gå på universitetet, og i stedet har Abi, datteren til Bens fetter, flyttet inn hos familien Harper. Ben er ikke overlykkelig, men får etter hvert en mye skumlere gjest å bli kvitt. Beistet nekter konsekvent å gå i musefella…

Abi (Siobhan Hayes) har fått i oppgave fra skolen å lage en film om en vanlig families hverdagsliv, men uheldigvis ligner slike hjemmevideoer fra familien Harper mer på skrekkfilmer.

Ben har bestemt seg for å bli kvitt museproblemet, og går til oppgaven med dødsforakt. Susan tar ansvar for en smule ekteskapelig lykke, og siden veien til mannens hjerte går gjennom magen, plukker hun opp noen mattips. Susan er imidlertid ingen gourmet-kokk, og pleier stort sett å sjekke om en rett er ferdig ved å se på fargen på røyken.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far, og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer (2002), og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
Regi: Dewi Humphreys
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick, Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83