Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. juli 2003 kl 20.40 Bla, bla, bla

Ukebladprat med Anne-Kat.

Anne-Kat. Hærland i
Anne-Kat. Hærland i "Bla, bla, bla". (Foto: Odd-Steinar Tøllefsen)
Gjennom seks uker blir det gjensyn med "Bla, bla, bla" der Anne-Kat. Hærland på sin egen måte utforsker forskjellige sider av ukebladtemaene. Serien tar for seg alt fra yoga til militærtjeneste.

I "Bla, bla, bla" boltrer den munnrappe programlederen seg i ukebladverdenen. Hun tar opp temaer som bli ny, fitness, kjendiskokkeri, militæret, politihøgskolen, spåkoner, golf og kloakk. I det første programmet tester Anne-Kat. yoga som et alternativ til beroligende midler.

Også Anne-Kats gode venninne fra barndommen, Bodil, er på plass. Hun får ikke sagt så mye, men i det aller siste programmet i serien er i imidlertid noe å se frem til: Her får Bodil lage sitt eget innsalg.

Et virkelig liv
Anne-Kat. har et glamorøst liv som programleder, men ellers er tilværelsen helt annerledes sammen med mannen Geir. Sammen prøver de seg både på ekteskapsrådgivning, cruiseferie og bursdagsfeiring – alt i skarp kontrast til glamouren i NRK.

Gjester på besøk
I hvert program får Anne-Kat. en gjest, og først ut er Håvve Fjell. Han er kroppskunstner og performanceartist. Han fester blant annet kroker i ryggen og lar seg heise opp etter disse – noe han demonstrerer i kveldens program.

På gjestelisten fremover står ellers blant annet en pornofotograf, en spåmann, en sexolog og en Barbie lookalike.

Serien gikk forrige gang i januar 2001.


NRK Underholdning
Egenprodusert humorprogram
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Jon Ola Sand
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36