Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 25. juli 2006 kl 23.15 Evig ung

Tina på byen

Tina (Marsha Thomason) i
Tina (Marsha Thomason) i "Evig Ung". (Foto: BBC)
Tina (Marsha Thompson) er ikke lenger alenemor, og nå vil hun ta igjen alt det forsømte.

Etter langt om lenge å ha blitt gjenforent med, Jon, kjæresten fra tenåringsdagene, begynner Tina å reke på byen. Jon får sitte hjemme og passe datteren.

Tapt ungdom
"Jeg tror at Tina har levd et ansvarsfullt liv altfor lenge," sier Marsha Thomason i et intervju med BBC. Hun spiller rollen som Tina i Evig ung: "Visst er hun i en lykkerus sammen med Jon, men gjennom 13 år lange år hun har vært alene om å oppdra datteren Katie. Nå vil hun ha noe igjen for sin tapte ungdom."

At Tina aldri har forsøkt ecstasy, er noe som forundrer Jon. Og gjennom ham kommer Tina raskt i kontakt med stoffet. Hun får også raskt oppleve skadevirkningene av det.

Mer om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.
Britisk underholdningsserie i 11 deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 2)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no )

LENKER
  • Les mer 
  • Les mer