Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 13. juli 2010 kl 18.10 Kokkekamp

Matglade musikere

Kokken Lars Erik Underthun og Gisle Børge Styve virker svært fornøyd med resultatet (Foto: Bengt Wilson)
Kokken Lars Erik Underthun og Gisle Børge Styve virker svært fornøyd med resultatet (Foto: Bengt Wilson)
Et godt taffel krever god musikk, og denne gangen har Brita Garden invitert musikerne Gisle Børge Styve og Jon-Willy Rydningen til en vennskapelig dyst i matlaging, profesjonelt assistert av henholdsvis kokkene Lars Erik Underthun og Harald Osa.

Gisle Børge Styve er kjent som den ene av de to pianistene i programmet "Beat for beat". – Vi har landets fineste musikerjobb, sier Gisle Børge Styve, som fikk sin første musikalske oppdragelse gjennom kristenkoret Ten Sing. Senere ble det Musikkhøgskolen og pianotimer i 1993. Men selv en pianohelt duger vel ikke uten mat og drikke?

Jon-Willy Rydningen har ledet orkestret i store underholdningsprogrammer som "Den store klassefesten, "Wiese", "6 x 70" og "Rondo". I tillegg er han produsent og studiomusiker. Jon-Willy er fra Sandnessjøen, og sverger til god nordnorsk mat som fisk og vilt. Men noen kjøkkenskriver er han ikke. – Bare unntaksvis, når jeg har grådig lyst på noe som ingen andre vil ha, sier Jon-Willy Rydningen,.

Om "Kokkekamp"
Hver uke har Brita Garden invitert to gjester til studio, og disse har hatt med seg en plastpose med matvarer for rundt 100 kroner. I løpet av 20 minutter har de, sammen med profesjonelle kokker, lagd de herligste retter av ingrediensene.

Sendt tidligere.

Egenprodusert underholdning
Programleder Brita Garden
Prosjektleder Wenche Solum
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf: 41 42 88 00
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, 815 65 900