Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. januar 2002 kl 23.15 Den tredje vakten

Desperat redningsdåd

En gruppe rivningsarbeidere er i ferd med å fordele sprengstoff i en åtte etasjes bygning. Plutselig eksploderer en av fenghettene, flere etasjer raser sammen, og arbeiderne blir sperret inne.

Heltene på den tredje vakten blir tilkalt, og kommer til et bygg som er truet av flere eksplosjoner. Mens Faith og Bosco prøver å holde kontroll på nysgjerrige tilskuere, tar Kim og Bobby fra ambulanseteamet seg inn i bygget sammen med brannmannen Jimmy og hans kolleger. Jimmy melder om store gasslekkasjer, og snart høres drønnet av en ny eksplosjon.

Under intens livsfare blir arbeiderne reddet, bortsett fra to menn, Frank Hagedorn og hans svoger Jack. De to ligger fastklemt under en fire tonns betongblokk, og situasjonen er dramatisk - både for ofre og heltene.

Alkohol og dating
Heltene kan heller ikke slappe helt av på det private plan. Fred Yokas’ alkoholproblem tiltar, og Doc får kalde føtter når han skal møte Brenda. Ty Davis på sin side strever for å hindre sin mor og Sully å gå ut sammen.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Les mer:
NBCs sider: http://
Diverse: http://

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt Hilde Ljøen, tlf. 23 03 72 36


LENKER
  • Third Watch 
  • Mer om serien