Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 6. oktober 2004 kl 23.10 Lydverket

Spesialsending fra Øya

Sondre Lerche på Øyafestivalen. (Foto: Kim Erlandsen, U-Punkt)
Sondre Lerche på Øyafestivalen. (Foto: Kim Erlandsen, U-Punkt)
Sol, øl, økologisk mat, begeistrete festivalgjengere og masse bra musikk!
Øyafestivalen var helt klart en av de største festivalsuksessene denne sommeren. I kveld kan høsttriste seere sette seg godt tilbake i sofaen og den gode festivalstemningen nok en gang i Lydverket Spesial fra Øyafestivalen 2004.


I denne konsertspesialen blir det et tilbakeblikk på Øyafestivalen i Oslo sentrum, hvor over 30.000 mennesker var innom i løpet av de tre augustdagene festivalen varte. Rundt 50 band sto på scenen, og Lydverket var tilstede og gjorde konsertopptak av blant andre The Streets, Gluecifer, Euroboys, Ralph Myerz and the Jack Herren Band, Sondre Lerche, Span og Minor Majority.

Selv om hovedvekten av kveldens spesialsending er musikk, har vi også intervjuet en del festivaldeltakere, samt gjengitt noen av de personlige rapportene som nærmere 200 festivalgjengere leverte til oss på vår stand under festivalen.

Med andre ord er det duket for både positive og negative publikumsopplevelser, både bredbeint rock og koselig pop og ikke minst 40 minutter med sommer midt i høstmørket.

Egenprodusert magasinsending fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,

LENKER
  • Les mer