Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 15. juni 2000 kl 21.50 De gode og de onde

De gode og de onde (t)

NRK2 torsdag 15. juni kl 21.50
De gode og de onde (11:15)

Gambling med fatale konsekvenser

Sønnen til en av Elvis\' venner har tapt masse penger i gambling. Nå skylder han flere tusen dollar og blir truet på livet.

Elvis skjønner at noe er galt, for gutten har oppført seg merkelig den siste tiden. Han skulker fotballtreningen, og mistanken om at han misbruker narkotika er stor. Det viser seg imidlertid at stoff ikke problemet. I stedet har han pådratt seg en gjeld på 17.000 dollar etter å ha tapt i pengespill.

Elvis forstår raskt at gutten verken er kynisk eller kriminell, men tvert imot en vettskremt unge som blir truet av sin tenårings-bookmaker og hans to unge hjelpere. Situasjonen tilspisser seg når gjengen overfaller ham og holder ham fanget en hel natt, en natt fylt av ydmykelser og frykt.

Selvsagt må ikke \"torpedoene\" slippe unna. Elvis gjør visse undersøkelser og oppdager at den unge bookmakeren arbeider for en garvet kriminell. Dermed har den forhenværende politimannen en glimrende anledning til å utøve sin velkjente taktikk for at rettferdigheten skal skje fyllest.

Om serien
Elvis Maginnis befinner seg midt imellom to verdener, og mer enn noe annet ønsker han å løsrive seg fra den kriminelle verden. Derfor starter han sitt eget vaskeri. Verken familien eller hans tidligere arbeidsgiver, politiet, vil imidlertid la ham være i fred, og stadig tester de hans lojalitet. Begge parter vil ha ham til å gjøre \"en siste jobb\", men den påståtte \"siste jobben\" dukker opp igjen og igjen. Det viktige for partene synes å være at Elvis har kontakter på begge sider av loven, og det gjør ham uunnværlig når det dukker opp problemer som ingen andre klarer å løse.

Elvis har to lojale venner som alltid står ved hans side. Den ene er sauehunden Reuben, den andre er den fyrige rødhårede Stella, vaskeriets butikksjef.

NRK2 torsdag kl 21.50

Australsk dramaserie
Originaltittel: Good Guys and Bad Guys
I hovedrollen: Marcus Graham
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf 23 04 72 36