Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 25. desember 2006 kl 19.30 Julenøtter

Nøtter med variasjoner

Roald Øyen serverer nøtter til seerne denne julen også (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Roald Øyen serverer nøtter til seerne denne julen også (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Roald Øyen er på plass denne julen også, og han kan love mange og varierte temaer. Ibsen, fly og Norge rundt er noen av dem.

I det første programmet er det vår store dikter, Henrik Ibsen, som er i fokus. I en spesiell oppsetning av "Gjengangere" får vi oppleve skuespilleren Anneke von der Lippe i en vanvittig, sensuell tango.

Det blir også et besøk i Grimstad, i apotekergården hvor Ibsen gikk i lære. Her utspilte det seg nattlige handlinger som gav et visst resultat…

Program 2
Den flyinteresserte Roald Øyen kan love seerne den råeste flyoppvisning som noen gang er vist på en norsk tv-skjerm. Det er et fransk team som står bak oppvisningen. Vi skal også besøke en øy hvor norske vikinger har satt mer enn ett fotspor.

Program 3
Her skal vi kort og godt Norge rundt. Sør-Norge, Nord-Norge, Vestlandet, alle himmelretninger. – Tredje juledag må hele landet følge med på Julenøtter. Her har de muligheten til å se sitt eget hjemsted, sier Roald Øyen.

Program 4
Det er vel og bra i Norge, men i program fire skal vi sydover, til Middelhavet og Italia – steder som mange drømmer om i vinterhalvåret.

Program 5
Det blir opplevelsesreise i Sverige, med noen overraskende, men helt moralske, sidesprang.

Program 6
Roald Øyen besøker et av de stedene som har den raskest voksende økonomien i verden.

Program 7
Vi befinner oss primært i Finland, både høyt og lavt, men med en overraskende blanding.

Program 8
Det amerikanske kontinentet er stikkordet denne gangen, nærmere bestemt Nord-Amerika og Mellom-Amerika. – Vi møter en gjeng med gærne nordmenn, kan Roald Øyen røpe. Dessuten blir det en del historikk, vakker musikalmusikk, besøk i en banan-republikk og mye mer.

Telefon og sms
Publikum kan ringe inn løsningsordet på telefon 815 49 049, eller sende inn på SMS: Løsningsordet til 1987. SMS-tjenesten koster 5 kroner.

Det blir trukket ut tre vinnere som hver får 1000 kroner.

Publikum anbefales å bruke skjemaene for lettere å komme fram til løsningsordet. Løsningen på Julenøtter kommer senere samme kveld.

Egenprodusert program fra NRK underholdningsavdelingen
Programleder: Roald Øyen, tlf: 23 04 91 63
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no