Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. september 2007 kl 21.25 Grosvold

Endelig GROSVOLD;

Anne Grosvold starter sitt nye talkshow fredag 14. september. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Grosvold starter sitt nye talkshow fredag 14. september. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I talkshowet Grosvold; tar Anne Grosvold opp de temaene vi alle har snakket om i løpet av uken som gikk. Hun møter menneskene du aller helst vil møte, stiller spørsmålene vi alle lurer på, og gjør fredagen til den tv-kvelden du ikke kan gå glipp av. Hun snakker med mennesker det snakkes om.

Nære intervjuer, skarpe spørsmål og høyaktuelle temaer. Latter, visdom og dybde. Dette er noen av stikkordene for talkshowet Grosvold. Hver fredag ser Anne Grosvold på uken som gikk og tiden vi lever i, og møter mennesker som kan gjøre oss litt klokere, litt gladere og litt mer nysgjerrige.

Robert rapporterer
Robert Stoltenberg er Grosvolds faste makker hver eneste fredag. Som utsendt reporter vil han treffe representanter fra folket, som på forskjellige måter har fått kjenne ukens hendelser på kroppen. Stoltenbergs figurer på fredagskveldene vil være like allment gjenkjennelige som de er morsomme – og nye.

Anne Grosvold
Anne Grosvold er en av Norges mest profilerte og anerkjente journalister og intervjuere. På sin særegne måte får hun politikere så vel som kunstnere og forskere til å snakke slik at vi forstår dem. Anne Grosvold har gjennom sin karriere intervjuet statsoverhoder og kongelige fra inn og utland. Hun har ledet politiske debatter i Redaksjon21, folkemøter i diverse valgkamper, og vært programleder for Bokbadet og kjente underholdningsprogram som Sommeråpent og Frokost-tv.


Program fra NRK Underholdning
Programleder: Anne Grosvold
Prosjektleder: Marianne Torp tlf: 23 04 78 16
Kontaktperson: Gry Elise Jacobsentlf: 23 04 72 86 / 93 02 91 20
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no